Автомеханика Бирмингем F124

Само три недели од Automechanika Бирмингем, љубителите на иконите тркачки автомобили и класични автомобили се охрабруваат да резервираат бесплатни билети за да погледнат на тридневниот настан.
Нудејќи им на механичарите и ентузијастите за автомобили едношалтерски систем за најновите алатки, технологија и иновации, Automechanika Birmingham се враќа во NEC Birmingham од 6-8 јуни.
Возачот на NAPA Racing UK British Touring Car Championship (BTCC) Ден Роботом и поранешниот шампион Еш Сатон ќе учествуваат на шоуто од 7 до 8 јуни.Тие ќе бидат на штандот на Alliance Automotive UK каде посетителите и обожавателите ќе можат да се сретнат, да разговараат и да се фотографираат со возачите.
Ѕвездата на BTCC, Џејк Хил, ќе го прикаже својот автомобил Laser Tools Racing заедно со MB Motorsport BMW 330e M Sport на штандот на Laser Tools на 6-ти јуни - автомобилот во кој тој заврши трет во победничката трка на три трки во сезоната на Evolution 2022 година.
Водечката автомобилска марка Arnold Clark Autoparts за време на настанот ќе ја прикаже легендарната Vampire Trailer, британскиот рекордер во брзина на копно, познат по тоа што беше скршен од Ричард Хамонд на Top Gear на BBC во 2006 година. Autodata ќе прикаже автомобил Mercedes-AMG Petronas F1 од 2023 година. на спонзорот на тимот Солера.
За да се прикаже историјата на резервната индустрија, ќе биде изложен иконскиот Ford Model T Snap-on, полн со реплики на кутии за складирање алатки што неговите претставници би ги користеле во 1920-тите.
Покрај тоа, кабриолет Honda Rover 216 од 1993 година, управуван од тимот на Бангерс 4 Бен на Луиз Бејкер и Рејчел Мареј, ќе биде продаден на аукција на хуманитарната аукција на Automechanika Бирмингем.Автомобилот се врати дома во Мидлендс на аукција за да се соберат повеќе пари за добротворни организации кои ги поддржуваат работниците во автомобилите.
The Bodyshop е водечки медиумски ресурс за поправка на сообраќајни несреќи, гордо во центарот на брзорастечкиот пазар.
Веб-страницата е во сопственост и управувана од Plenham Ltd. Кликнете подолу за некои други работи на кои сме горди.


Време на објавување: Јуни-02-2023 година